Zobacz także
Produkty podobne
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Ocet ryżowy z naturalnego brązowego ryżu
Ocet ryżowy to inna odmiana octu spożywczego, która swój początek bierze z fermentacji ryżu. Jest podstawowym składnikiem sushi. Nadaje mu odpowiedniej wilgotności i umożliwia odpowiednie formowanie rolek. Ponadto ocet ryżowy dodaje sushi niesamowitego aromatu i smaku, sprawiając, że danie jest naprawdę pyszne.Stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej, może również zastąpić polski tradycyjny ocet winny. Ocet ryżowy działa wspomagająco na oczyszczanie organizmu, wpływa na obniżenie cholesterolu a także neutralizuje skutki spożywania alkoholu.
Składniki:ryż naturalny, woda, cukier, glukoza,
ocet cytrynowy
Kwasowość: 6,2%
Producent: Korea Południowa
Ocet ryżowy to inna odmiana octu spożywczego, która swój początek bierze z fermentacji ryżu. Jest podstawowym składnikiem sushi. Nadaje mu odpowiedniej wilgotności i umożliwia odpowiednie formowanie rolek. Ponadto ocet ryżowy dodaje sushi niesamowitego aromatu i smaku, sprawiając, że danie jest naprawdę pyszne.Stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej, może również zastąpić polski tradycyjny ocet winny. Ocet ryżowy działa wspomagająco na oczyszczanie organizmu, wpływa na obniżenie cholesterolu a także neutralizuje skutki spożywania alkoholu.
Składniki:ryż naturalny, woda, cukier, glukoza,
ocet cytrynowy
Kwasowość: 6,2%
Producent: Korea Południowa