KLUSKI RYŻOWE

Kluski z ciasta ryżowego wyrabiane są z mąki i kleistego ryżu.

Dukbokki to jedna z najpopularniejszych streetfoodowych potraw w Korei – zazwyczaj przygotowywane są na ostro, z fish cakes, suszonymi anchovies, zieloną cebulką, jajkiem i słodkim sosem chili.

 

Etykiety

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Kluski ryżowe Dukboki 500g

500g x 20 szt. / kart.

Numer katalogowy: 103014

Realizacja 2-3 dni

Kluski ryżowe Salduk Chongga 500g

500g x 10/ktn

Numer katalogowy: 103016H

  • Waga opakowania [kg]: 0,55
Realizacja 2-3 dni

Kluski ryżowe HKB Suk song pyun 25g x 40

(25g x 40) x 8szt. / kart.

Numer katalogowy: 103005

Realizacja 2-3 dni

Kluski ryżowe HKB Songoyun 25g x 40

(25g x 40) x 8

Numer katalogowy: 103004

  • Waga opakowania [kg]: 1,04
Realizacja 2-3 dni

Kluski ryżowe Moshisongpyun 2 kg.

(65gx30)x4

Numer katalogowy: 103005A

  • Waga opakowania [kg]: 2,08
Realizacja 2-3 dni

Kluski ryżowe Dukboki Chongga 500g

500g x 12

Numer katalogowy: 103002

  • Waga netto [kg]: 0,5
  • Waga opakowania [kg]: 0,52
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 12