KONBU

Konbu- (Laminaria) jadalne wodorosty, najczęściej wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, głównie jako podstawowy składnik zupy miso i bulionu dashi.

Mają intensywny słono-słodki smak oraz charakterystyczny morski zapach. Bogate w aminokwasy, mikroelementy i minerały: wapń, potas, magnez, sód, fosfor, jod, żelazo, cynk oraz witaminy A, B1, B2, B12 i C.                                                 

 

 

Etykiety

Pokaż wyniki (3)
KONBU
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

  • CHORDIPONGI
  • Waga netto [kg]:
    • 0,4
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,45
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 20
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Konbu wodorosty 56g

50szt./karton

Indeks katalogowy: 611001

Realizacja 2-3 dni
  • ASSI
  • Waga netto [kg]:
    • 0,056
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 25
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Konbu CJW 150g

24szt./karton

Indeks katalogowy: 611011

  • CJW
  • Waga netto [kg]:
    • 0,15
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,16
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 24
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa