KONBU

Konbu- (Laminaria) jadalne wodorosty, najczęściej wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, głównie jako podstawowy składnik zupy miso i bulionu dashi.

Mają intensywny słono-słodki smak oraz charakterystyczny morski zapach. Bogate w aminokwasy, mikroelementy i minerały: wapń, potas, magnez, sód, fosfor, jod, żelazo, cynk oraz witaminy A, B1, B2, B12 i C.                                                 

 

 

Etykiety

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Konbu INAKA 150g

150g x 24

Numer katalogowy: 611028

  • Producent: INAKA
  • Waga netto [kg]: 0,15
  • Waga opakowania [kg]: 0,16
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 24
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Konbu wodorosty 56g

(56g x 25) x 2

Numer katalogowy: 611001

  • Waga netto [kg]: 0,056
  • Waga opakowania [kg]: 0,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 25
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Konbu CJW 150g

150g x 24

Numer katalogowy: 611011

  • Producent: CJW
  • Waga netto [kg]: 0,15
  • Waga opakowania [kg]: 0,16
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 24
Dostępne