ODENG

Odeng (kor.  오뎅 ) lub Oden (jap.  お で ん ) jest to rodzaj ciasta które otrzymuje się przez głębokie smażenie pasty zrobionej z mielonej ryby.

Wykorzystywane jest do gotowania, smażenia i  jako dodatek do zup.

 

Etykiety

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Odeng ciasto rybne płaskie NH 450g

450g X25

Numer katalogowy: 011025A

  • Waga netto [kg]: 0,45
  • Waga opakowania [kg]: 0,5
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 25
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Odeng ciasto rybne płaskie NH 1kg

1kg x10pkg

Numer katalogowy: 011025

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 10
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Odeng ciasto rybne stick NH 1kg

1kg x10pkg

Numer katalogowy: 011027

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 10
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Odeng ciasto rybne Mix NH 1kg

1kg x10pkg

Numer katalogowy: 011026

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 10
Dostępne
Realizacja 2-3 dni