ODENG

Odeng (kor.  오뎅 ) lub Oden (jap.  お で ん ) jest to rodzaj ciasta które otrzymuje się przez głębokie smażenie pasty zrobionej z mielonej ryby.

Wykorzystywane jest do gotowania, smażenia i  jako dodatek do zup.

 

Etykiety

Pokaż wyniki (7)
ODENG
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Realizacja 2-3 dni
  • Goraesa
  • Waga netto [kg]:
    • 0,13
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,145
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 30
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • Goraesa
  • Waga netto [kg]:
    • 0,8
  • Waga opakowania [kg]:
    • 815
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 12
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Odeng mix 270g

30szt./karton

Indeks katalogowy: 011014

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • Producent:
    • NONGHYUP
  • Waga opakowania [kg]:
    • 1,035
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • CHORDIPONGI
  • Waga netto [kg]:
    • 0,9
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,95
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 12
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • Producent:
    • Gohyang
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,5
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Odeng mix 850g

10szt./karton

Indeks katalogowy: 011034

Realizacja 2-3 dni
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,9
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa