ODENG

Odeng (kor.  오뎅 ) lub Oden (jap.  お で ん ) jest to rodzaj ciasta które otrzymuje się przez głębokie smażenie pasty zrobionej z mielonej ryby.

Wykorzystywane jest do gotowania, smażenia i  jako dodatek do zup.

 

Etykiety

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Odeng biały

200g x 40

Indeks katalogowy: 011015

Realizacja 2-3 dni

Odeng płaski

1kg x 10

Indeks katalogowy: 011017

Realizacja 2-3 dni

Odeng z warzywami

130g x 30

Indeks katalogowy: 011007

Realizacja 2-3 dni

Odeng z ostrym peperoni

130g x 30

Indeks katalogowy: 011009

Realizacja 2-3 dni

Odeng z makaronem

Indeks katalogowy: 011011

Realizacja 2-3 dni

Odeng z ośmiornicą

130g x 30

Indeks katalogowy: 011008

Realizacja 2-3 dni

Odeng z krewetką

90g x 30

Indeks katalogowy: 011012

Realizacja 2-3 dni

Odeng ciasto rybne stick NH 1kg

1kg x10pkg

Indeks katalogowy: 011027

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 10
Realizacja 2-3 dni

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 10
Realizacja 2-3 dni

  • Waga netto [kg]: 0,34
  • Waga opakowania [kg]: 0,35
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 30

Odeng - ciasto rybne płaskie 900gr

900gr x12

Indeks katalogowy: 011021

  • Waga netto [kg]: 0,9
  • Waga opakowania [kg]: 915
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 12