ODENG

Odeng (kor.  오뎅 ) lub Oden (jap.  お で ん ) jest to rodzaj ciasta które otrzymuje się przez głębokie smażenie pasty zrobionej z mielonej ryby.

Wykorzystywane jest do gotowania, smażenia i  jako dodatek do zup.

 

Etykiety

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Odeng biały

200g x 40

Indeks katalogowy: 011015

  • Waga netto [kg]: 0,2
  • Waga opakowania [kg]: 0,21
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 40
Realizacja 2-3 dni

Odeng ciasto rybne stick NH 1kg

1kg x10pkg

Indeks katalogowy: 011027

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,06
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 10
Realizacja 2-3 dni

Odeng mix ciasto rybne 900gr

900gr x12

Indeks katalogowy: 011022

  • Producent: Choripdongi
  • Waga netto [kg]: 0,9
  • Waga opakowania [kg]: 0,95
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 12
  • Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Realizacja 2-3 dni