BULGOGI

Bulgogi to popularne danie kuchni koreańskiej.

Przyrządzane jest z cienko pokrojonej w paski wołowiny lub wieprzowiny, marynowanej przez minimum 2 godziny w sosie sojowym z dodatkiem czosnku, soli, cukru, oleju sezamowego, cebuli oraz sezamu. Opcjonalnie dodaje się czasami mirin (słodkie sake) oraz marchew. Tak przyrządzone mięso piecze się następnie na grillu.

 

 

 

Etykiety

Pokaż wyniki (7)
BULGOGI
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Realizacja 2-3 dni
  • CJ/BiBiGo
  • Waga opakowania [kg]:
    • 6,6
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • Beksul
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

박스단위판매

Realizacja 2-3 dni
  • CJW
  • Waga netto [kg]:
    • 0,5
  • Waga opakowania [kg]:
    • 8,25
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 15
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • CJW
  • Waga netto [kg]:
    • 10
  • Waga opakowania [kg]:
    • 11,5
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • CJW
  • Waga netto [kg]:
    • 10
  • Waga opakowania [kg]:
    • 11,5
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Sos Bulgogi CJW do wołowiny 840g

12szt./karton

Indeks katalogowy: 405013

Realizacja 2-3 dni
  • CJW
  • Waga netto [kg]:
    • 0,84
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,9
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 12
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa

Realizacja 2-3 dni
  • Sempio
  • Kraj pochodzenia:
    • Korea Południowa