Pasta sojowa MIso red 300g (300g x 8)
x 4
Indeks katalogowy: 409018
- Kraj pochodzenia:
- Waga netto [kg]:
- 2,4
- Waga opakowania [kg]:
- 0,36
- Opakowanie zbiorcze / szt.:
- 8
Zobacz także
Produkty podobne
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Miso - pasta, której pierwowzorem była "hishio" masa z fermentowanych ziaren zboża i fasoli z dodatkiem soli. Pojawiła się w Japonii ok. VI w. ne. Dzis produkuje sie miso z ziaren gotowanej soi "daizu", mielonych i zaprawianych fermentującą pastą "koji" na bazie "Aspergillus oryzae", pszenicy, ryżu i/lub jęczmienia. Mieszanka dojrzewa do 3 lat.
Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.
Produkt: Japonia
Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.
Produkt: Japonia
Cechy
Waga netto [kg]: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Opakowanie zbiorcze / szt.: |
|
Kraj pochodzenia: |