CURRY

Curry  – nazwa sposobu przyrządzenia potraw w kuchni indyjskiej.

Curry to warzywa, ser, ryby, mięso i/lub inne składniki dania głównego w sosie.

Istnieje wiele odmian curry, różnicę w smaku zawdzięczając odpowiedniemu doborowi kompozycji przypraw, dobór składników zależy od samej potrawy, od regionu z jakiego pochodzi oraz osobistych upodobań .

Etykiety
Pokaż wyniki (3)
CURRY
Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

COCKPasta CURRY zielona

400g24szt./karton

Indeks katalogowy: 411008

10.02.2024

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • COCK
  • Waga netto [kg]:
    • 0,4
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,44
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 24

OTG Sos curry łagodny 100g

40szt./karton

Indeks katalogowy: 411032

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 0,1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 1,16
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 40

S&B Golden Curry ostre 220g

60szt./karton

Indeks katalogowy: 411044

Realizacja 2-3 dni