Makaron sojowy 250g
250g x 100
Catalogue index: 504002
- Netto weight [kg]:
- 0.25
- Package weight [kg]:
- 0.26
- Collective packaging:
- 100
Description
Makaron Sojowy Chiński
Ten cienki, przezroczysty makaron jest wyrabiany nie z soi, lecz ze skrobi fasoli mung, kukurydzianej i grochowej. Jest smacznym dodatkiem do zup i doskonałą bazą dań głównych, ponieważ jego delikatny smak sprawia, że jest świetnym nośnikiem innych smaków. Równie dobrze sprawdzi się w orientalnych, ostrych daniach, jak i w tych z delikatnymi dodatkami. Po namoczeniu w gorącej wodzie lub usmażeniu w głębokim oleju makaron staje się przezroczysty, z tego względu w j. angielskim często jest określany nazwą "glass noodles" lub "cellophane noodles".
Składniki: skrobia z fasoli mung, skrobia kukurydziana, skrobia grochowa, woda.
Waga netto: 250g
Produkt z Chin
Ten cienki, przezroczysty makaron jest wyrabiany nie z soi, lecz ze skrobi fasoli mung, kukurydzianej i grochowej. Jest smacznym dodatkiem do zup i doskonałą bazą dań głównych, ponieważ jego delikatny smak sprawia, że jest świetnym nośnikiem innych smaków. Równie dobrze sprawdzi się w orientalnych, ostrych daniach, jak i w tych z delikatnymi dodatkami. Po namoczeniu w gorącej wodzie lub usmażeniu w głębokim oleju makaron staje się przezroczysty, z tego względu w j. angielskim często jest określany nazwą "glass noodles" lub "cellophane noodles".
Składniki: skrobia z fasoli mung, skrobia kukurydziana, skrobia grochowa, woda.
Waga netto: 250g
Produkt z Chin
Features
Netto weight [kg]: |
|
Package weight [kg]: |
|
Collective packaging: |
|