Makaron sojowy 250g

250g x 100

Catalogue index: 504002

  • Netto weight [kg]:
    • 0.25
  • Package weight [kg]:
    • 0.26
  • Collective packaging:
    • 100

Description

Makaron Sojowy Chiński
Ten cienki, przezroczysty makaron jest wyrabiany nie z soi, lecz ze skrobi fasoli mung, kukurydzianej i grochowej. Jest smacznym dodatkiem do zup i doskonałą bazą dań głównych, ponieważ jego delikatny smak sprawia, że jest świetnym nośnikiem innych smaków. Równie dobrze sprawdzi się w orientalnych, ostrych daniach, jak i w tych z delikatnymi dodatkami. Po namoczeniu w gorącej wodzie lub usmażeniu w głębokim oleju makaron staje się przezroczysty, z tego względu w j. angielskim często jest określany nazwą "glass noodles" lub "cellophane noodles".

Składniki: skrobia z fasoli mung, skrobia kukurydziana, skrobia grochowa, woda.

Waga netto: 250g
Produkt z Chin

Features

Features
Netto weight [kg]:
  • 0.25
Package weight [kg]:
  • 0.26
Collective packaging:
  • 100

Ask about product