사각 어묵
Catalogue index: 011021
- Netto weight [kg]:
- 0.9
- Package weight [kg]:
- 915
- Collective packaging:
- 12
See also
Similar products
Description
Odeng
Składniki: pasta rybna (65%) (Alaska pollack:
Theragra chalcogramma, cukier, słodzik: E420,
stabilizator: E451), maka pszenna, skrobia pszenna,
wzmaciacz smaku: E621, glukoza, ksyloza, olej sojowy
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
Pochodzenie: Korea
Składniki: pasta rybna (65%) (Alaska pollack:
Theragra chalcogramma, cukier, słodzik: E420,
stabilizator: E451), maka pszenna, skrobia pszenna,
wzmaciacz smaku: E621, glukoza, ksyloza, olej sojowy
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
Pochodzenie: Korea
Features
Netto weight [kg]: |
|
Package weight [kg]: |
|
Collective packaging: |
|