也可以看看
同类产品
购买了该商品的顾客还购买了...
描述
Ocet ryżowy Mizkan 20L 4,2%
Ocet ryżowy to inna odmiana octu spożywczego, która swój początek bierze z fermentacji ryżu. Jest podstawowym składnikiem sushi. Nadaje mu odpowiedniej wilgotności i umożliwia odpowiednie formowanie rolek. Ponadto ocet ryżowy dodaje sushi niesamowitego aromatu i smaku, sprawiając, że danie jest naprawdę pyszne.Stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej, może również zastąpić polski tradycyjny ocet winny. Ocet ryżowy działa wspomagająco na oczyszczanie organizmu, wpływa na obniżenie cholesterolu a także neutralizuje skutki spożywania alkoholu.
Skład: ocet spirytusowy wytwarzany z alkoholu wyprodukowanego z genetycznie modyfikowanej kukurydzy, sól, pszenica, ryż, ekstrakt kukurydziany, ekstrakt sake.
Kwasowość: 4,2%
Produkt z UK
Opakowanie gastonomiczne do restauracji lub barów sushi
Ocet ryżowy to inna odmiana octu spożywczego, która swój początek bierze z fermentacji ryżu. Jest podstawowym składnikiem sushi. Nadaje mu odpowiedniej wilgotności i umożliwia odpowiednie formowanie rolek. Ponadto ocet ryżowy dodaje sushi niesamowitego aromatu i smaku, sprawiając, że danie jest naprawdę pyszne.Stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej, może również zastąpić polski tradycyjny ocet winny. Ocet ryżowy działa wspomagająco na oczyszczanie organizmu, wpływa na obniżenie cholesterolu a także neutralizuje skutki spożywania alkoholu.
Skład: ocet spirytusowy wytwarzany z alkoholu wyprodukowanego z genetycznie modyfikowanej kukurydzy, sól, pszenica, ryż, ekstrakt kukurydziany, ekstrakt sake.
Kwasowość: 4,2%
Produkt z UK
Opakowanie gastonomiczne do restauracji lub barów sushi