CURRY

Curry  – nazwa sposobu przyrządzenia potraw w kuchni indyjskiej.

Curry to warzywa, ser, ryby, mięso i/lub inne składniki dania głównego w sosie.

Istnieje wiele odmian curry, różnicę w smaku zawdzięczając odpowiedniemu doborowi kompozycji przypraw, dobór składników zależy od samej potrawy, od regionu z jakiego pochodzi oraz osobistych upodobań .

标签
显示结果 (2)
CURRY
看法:
在页面上:
排序方式:

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 0.1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0.4
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 40

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 1.01
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 10