OTG Mąka Tempura 10kg

目录索引: 302003

描述

Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki miesa. Panierka tempura to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.

W przygotowanym z mąki cieście podobnym do naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!
Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów.


Składniki: mąka pszenna, mąka kukurydziana, proszek do pieczenia, (środki do pieczenia E450, E500), regulatory kwasowości E341, E327, modyfikowana skrobia kukurydziana, czosnek ,cukier, sól, maka ryżowa, maltodekstryna, czarny pieprz.

特征

Cechy produktu
Producent: OTTOGI
Waga netto [kg]:
  • 10
Waga opakowania [kg]:
  • 11
Kraj pochodzenia:

询问产品