KONBU

Konbu- (Laminaria) jadalne wodorosty, najczęściej wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, głównie jako podstawowy składnik zupy miso i bulionu dashi.

Mają intensywny słono-słodki smak oraz charakterystyczny morski zapach. Bogate w aminokwasy, mikroelementy i minerały: wapń, potas, magnez, sód, fosfor, jod, żelazo, cynk oraz witaminy A, B1, B2, B12 i C.                                                 

 

 

标签
显示结果 (3)
KONBU
看法:
在页面上:
排序方式:

Dashima solona 350g x 30

目录索引: 011422

Realizacja 2-3 dni

Czosari Solone konbu ssamdashima 283g

x 30

目录索引: 011425

Best before:30.04.2025

Realizacja 2-3 dni

Konbu INAKA 150g

24szt./karton

目录索引: 611028

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • INAKA
  • Waga netto [kg]:
    • 0.15
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0.16
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 24