也可以看看
同类产品
购买了该商品的顾客还购买了...
描述
Mąka Tempura buchim "BS"
Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki miesa. Panierka tempurako to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.
W przygotowanym z mąki cieście podobnym do naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!
Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów.
Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, czosnek, cebula,
pieprz czarny, pirofosforan sodu, E500, kukurydza,
skrobia, E341, E575, E621
Waga Netto: 500 g
Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki miesa. Panierka tempurako to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.
W przygotowanym z mąki cieście podobnym do naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!
Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów.
Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, czosnek, cebula,
pieprz czarny, pirofosforan sodu, E500, kukurydza,
skrobia, E341, E575, E621
Waga Netto: 500 g