CURRY

Curry  – nazwa sposobu przyrządzenia potraw w kuchni indyjskiej.

Curry to warzywa, ser, ryby, mięso i/lub inne składniki dania głównego w sosie.

Istnieje wiele odmian curry, różnicę w smaku zawdzięczając odpowiedniemu doborowi kompozycji przypraw, dobór składników zależy od samej potrawy, od regionu z jakiego pochodzi oraz osobistych upodobań .

标签
显示结果 (5)
CURRY
看法:
在页面上:
排序方式:

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 0.1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0.4
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 40

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 1.01
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 10

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 1.01
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 10

Curry 3 minuty średnie 200gx24

24szt./karton

目录索引: 411026

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 0.2
  • Waga opakowania [kg]:
    • 4.5
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 24

Realizacja 2-3 dni
  • Kraj pochodzenia:
  • OTTOGI
  • Waga netto [kg]:
    • 1
  • Waga opakowania [kg]:
    • 1.05
  • Opakowanie zbiorcze / szt.:
    • 10