OSHINKO/TAKUAN

Oshinko (zwana także Tokuan lub Daikon) to bardzo popularna w Japonii marynowana rzodkiew. Jest jednym ze składników maki sushi: oshinko pociętą w paski używamy jako nadzienie do maki sushi, może być użyta solo (Oshinko maki) lub w kombinacji z innymi składnikami. Podawana jest na surowo, tarta czy pokrojona na cieniutkie paseczki lub gotowana i duszona. . Pociętą w paski lub plasterki serwuje się także solo jako przekąskę lub dodatek do dań, można ją też użyć jako oryginalny składnik dań smażonych i sałatek

Etykiety

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Oshinko inaka ciete 1kg

1kg x 14

Indeks katalogowy: 607020A

  • Producent: INAKA
  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,2
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 14
Dostępne

Oshinko Inaka 1kg

1Kgx15

Indeks katalogowy: 607002

  • Producent: INAKA
  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,15
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 15
Dostępne