CURRY

Curry  – nazwa sposobu przyrządzenia potraw w kuchni indyjskiej.

Curry to warzywa, ser, ryby, mięso i/lub inne składniki dania głównego w sosie.

Istnieje wiele odmian curry, różnicę w smaku zawdzięczając odpowiedniemu doborowi kompozycji przypraw, dobór składników zależy od samej potrawy, od regionu z jakiego pochodzi oraz osobistych upodobań .

Widok:
Na stronie:
Sortuj po:

Pasta Curry czerwona 1kg

1kg x12

Indeks katalogowy: 411006

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,08
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 12
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Pasta Curry zielona 1kg

1kg x24

Indeks katalogowy: 411003

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,08
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 12
Dostępne
Realizacja 2-3 dni

Pasta Curry żółta 1kg

1kg x12

Indeks katalogowy: 411002

  • Waga netto [kg]: 1
  • Waga opakowania [kg]: 1,08
  • Opakowanie zbiorcze / szt.: 12
Dostępne
Realizacja 2-3 dni