Pasta sojowa MIso red 300g (300g x 8)
x 4
카탈로그 색인: 409018
- 원산지:
- 순중량:
- 2.4
- 패키지 중량 [kg]:
- 0.36
- 대량 포장 / 수량:
- 8
다른 검색
유사 제품
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Miso - pasta, której pierwowzorem była "hishio" masa z fermentowanych ziaren zboża i fasoli z dodatkiem soli. Pojawiła się w Japonii ok. VI w. ne. Dzis produkuje sie miso z ziaren gotowanej soi "daizu", mielonych i zaprawianych fermentującą pastą "koji" na bazie "Aspergillus oryzae", pszenicy, ryżu i/lub jęczmienia. Mieszanka dojrzewa do 3 lat.
Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.
Produkt: Japonia
Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.
Produkt: Japonia
기능
순중량: |
|
패키지 중량 [kg]: |
|
대량 포장 / 수량: |
|
원산지: |