토쿠 시로 미소 된장 20kg

카탈로그 색인: 409005

  • 원산지:
  • 제조업 자: MIKO
  • 순중량:
    • 20
  • 패키지 중량 [kg]:
    • 21.5

Opis

Miso - pasta, której pierwowzorem była "hishio" masa z fermentowanych ziaren zboża i fasoli z dodatkiem soli. Pojawiła się w Japonii ok. VI w. ne. Dzis produkuje sie miso z ziaren gotowanej soi "daizu", mielonych i zaprawianych fermentującą pastą "koji" na bazie "Aspergillus oryzae", pszenicy, ryżu i/lub jęczmienia. Mieszanka dojrzewa do 3 lat.
Miso jasne - "shiro miso" charakteryzuje się słodkim smakiem, produkowane z przewagą ryżu (ok 70%)

Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.

Produkt:Japonia

기능

Cechy produktu
제조업 자: MIKO
순중량:
  • 20
패키지 중량 [kg]:
  • 21.5
원산지:

제품 문의