다른 검색
유사 제품
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Koreańska pasta na bazie Doenjang (pasty z fermentowanych ziaren soi) oraz oleju sezamowego, czosnku, zielonej cebulki i innych dodatków.
Ssamjang to bardzo popularna pasta, używana w Korei jako dodatek do mięs i innych dań lub jako dip do maczania świeżych warzyw. Jest słona i ostra zarazem, bardzo aromatyczna – dodaje potrawom charakterystyczny azjatycki smaczek. Sławę zyskała dzięki bulgogi, z którym tworzy idealny smakowy duet.
Składniki: fasola sojowa,sfermentowana soja,
syrop kukurydziany słodzony, papryka w proszku,
sól, woda, wzmacniacz smaku(E621), musztarda,
glukoza, czosnek.
Ssamjang to bardzo popularna pasta, używana w Korei jako dodatek do mięs i innych dań lub jako dip do maczania świeżych warzyw. Jest słona i ostra zarazem, bardzo aromatyczna – dodaje potrawom charakterystyczny azjatycki smaczek. Sławę zyskała dzięki bulgogi, z którym tworzy idealny smakowy duet.
Składniki: fasola sojowa,sfermentowana soja,
syrop kukurydziany słodzony, papryka w proszku,
sól, woda, wzmacniacz smaku(E621), musztarda,
glukoza, czosnek.
기능
제조업 자: |
|
순중량: |
|
패키지 중량 [kg]: |
|
원산지: |