오뚜기 튀김가루 10kg

10kg

카탈로그 색인: 302003

  • 원산지:
  • 제조업 자: OTTOGI
  • 순중량:
    • 10
  • 패키지 중량 [kg]:
    • 11

Opis

Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki miesa. Panierka tempura to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.

W przygotowanym z mąki cieście podobnym do naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!
Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów.


Składniki: mąka pszenna, mąka kukurydziana, proszek do pieczenia, (środki do pieczenia E450, E500), regulatory kwasowości E341, E327, modyfikowana skrobia kukurydziana, czosnek ,cukier, sól, maka ryżowa, maltodekstryna, czarny pieprz.

기능

Cechy produktu
제조업 자: OTTOGI
순중량:
  • 10
패키지 중량 [kg]:
  • 11
원산지:

제품 문의