Pasta sojowa MIso red 300g (300g x 8)

x 4

카탈로그 색인: 409018

  • 원산지:
  • 순중량:
    • 2.4
  • 패키지 중량 [kg]:
    • 0.36
  • 대량 포장 / 수량:
    • 8

Opis

Miso - pasta, której pierwowzorem była "hishio" masa z fermentowanych ziaren zboża i fasoli z dodatkiem soli. Pojawiła się w Japonii ok. VI w. ne. Dzis produkuje sie miso z ziaren gotowanej soi "daizu", mielonych i zaprawianych fermentującą pastą "koji" na bazie "Aspergillus oryzae", pszenicy, ryżu i/lub jęczmienia. Mieszanka dojrzewa do 3 lat.

Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.

Produkt: Japonia

기능

Cechy produktu
순중량:
  • 2.4
패키지 중량 [kg]:
  • 0.36
대량 포장 / 수량:
  • 8
원산지:

제품 문의