미소 된장 1kg

1kg x 10

카탈로그 색인: 409010

  • 원산지:
  • 제조업 자: MIKO
  • 순중량:
    • 1
  • 패키지 중량 [kg]:
    • 1.01
  • 대량 포장 / 수량:
    • 10

Opis

Miso - pasta, której pierwowzorem była "hishio" masa z fermentowanych ziaren zboża i fasoli z dodatkiem soli. Pojawiła się w Japonii ok. VI w. ne. Dzis produkuje sie miso z ziaren gotowanej soi "daizu", mielonych i zaprawianych fermentującą pastą "koji" na bazie "Aspergillus oryzae", pszenicy, ryżu i/lub jęczmienia. Mieszanka dojrzewa do 3 lat.

Składniki: fasola sojowa, ryż, żywe kultury
bakterii, sól.

Produkt: Japonia

기능

Cechy produktu
제조업 자: MIKO
순중량:
  • 1
패키지 중량 [kg]:
  • 1.01
대량 포장 / 수량:
  • 10
원산지:

제품 문의