다른 검색
유사 제품
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Skład:
Makaron (88,6%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, olej palmowy, sól, emulgatory [olej sojowy, roztwór cukru, D-sorbitol (E420ii), lecytyna (E322)], przyprawa [sos sojowy, ekstrakt z cebuli], regulator kwasowości [węglan potasu (E501i), węglan sodu (e500i), wodorofosforan sodu (E339ii), polifosforan sodu (E452ii), fosforan sodu (E450iii), kwas cytrynowy (E330)]], zagęszczacz [guma guar (E412)], barwnik [baza karotenowa (E160a)], olejek z zielonej herbaty
Zupa (9,4%): sól, cukier biały, przyprawy [hydrolizowane białko roślinne (soja, sól, drożdże), ekstrakt drożdżowy w proszku, oleożywica w proszku z papryki], proszek ryżowy, olej palmowy, przyprawy [czerwona papryka w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny w proszku], mąka pszenna prażona, wzmacniacz smaku [5’-inozynian disodu (E631), 5’-guanylan disodu (E627)
)], barwnik [oleożywica paprykowa (E160c)]
Płatki (2%): teksturowane białko roślinne, suszone warzywa (rzodkiewka zielona, cebula walijska, marchewka,
Makaron (88,6%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, olej palmowy, sól, emulgatory [olej sojowy, roztwór cukru, D-sorbitol (E420ii), lecytyna (E322)], przyprawa [sos sojowy, ekstrakt z cebuli], regulator kwasowości [węglan potasu (E501i), węglan sodu (e500i), wodorofosforan sodu (E339ii), polifosforan sodu (E452ii), fosforan sodu (E450iii), kwas cytrynowy (E330)]], zagęszczacz [guma guar (E412)], barwnik [baza karotenowa (E160a)], olejek z zielonej herbaty
Zupa (9,4%): sól, cukier biały, przyprawy [hydrolizowane białko roślinne (soja, sól, drożdże), ekstrakt drożdżowy w proszku, oleożywica w proszku z papryki], proszek ryżowy, olej palmowy, przyprawy [czerwona papryka w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny w proszku], mąka pszenna prażona, wzmacniacz smaku [5’-inozynian disodu (E631), 5’-guanylan disodu (E627)
)], barwnik [oleożywica paprykowa (E160c)]
Płatki (2%): teksturowane białko roślinne, suszone warzywa (rzodkiewka zielona, cebula walijska, marchewka,