다른 검색
Opis
Odeng
Składniki: pasta rybna (65%) (Alaska pollack:
Theragra chalcogramma, cukier, słodzik: E420,
stabilizator: E451), maka pszenna, skrobia pszenna,
wzmaciacz smaku: E621, glukoza, ksyloza, olej sojowy
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
Pochodzenie: Korea
Składniki: pasta rybna (65%) (Alaska pollack:
Theragra chalcogramma, cukier, słodzik: E420,
stabilizator: E451), maka pszenna, skrobia pszenna,
wzmaciacz smaku: E621, glukoza, ksyloza, olej sojowy
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
Pochodzenie: Korea
기능
순중량: |
|
패키지 중량 [kg]: |
|
대량 포장 / 수량: |
|