미즈칸 현미 식초 20L

20L

카탈로그 색인: 403003

  • 원산지:
  • 제조업 자: MIZKAN
  • 용량 (리터):
    • 20
  • 패키지 중량 [kg]:
    • 21.5

Opis

Ocet ryżowy Mizkan 20L 4,2%

Ocet ryżowy to inna odmiana octu spożywczego, która swój początek bierze z fermentacji ryżu. Jest podstawowym składnikiem sushi. Nadaje mu odpowiedniej wilgotności i umożliwia odpowiednie formowanie rolek. Ponadto ocet ryżowy dodaje sushi niesamowitego aromatu i smaku, sprawiając, że danie jest naprawdę pyszne.Stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej, może również zastąpić polski tradycyjny ocet winny. Ocet ryżowy działa wspomagająco na oczyszczanie organizmu, wpływa na obniżenie cholesterolu a także neutralizuje skutki spożywania alkoholu.

Skład: ocet spirytusowy wytwarzany z alkoholu wyprodukowanego z genetycznie modyfikowanej kukurydzy, sól, pszenica, ryż, ekstrakt kukurydziany, ekstrakt sake.
Kwasowość: 4,2%

Produkt z UK
Opakowanie gastonomiczne do restauracji lub barów sushi

기능

Cechy produktu
제조업 자: MIZKAN
용량 (리터):
  • 20
패키지 중량 [kg]:
  • 21.5
원산지:

제품 문의