Opis
Odeng plaski-
Smazone, głęboko mrozone ciasto rybne z cukrem
i słodzikiem
Składniki: mięso rybne, cukier, emulgator E452, mąka pszenna, skrobia pszenna, sól rafiniertes, marchew, szczypiorek, wzmacniacz smaku E621, cukier biały, D-ksyloza, glukoza
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
Smazone, głęboko mrozone ciasto rybne z cukrem
i słodzikiem
Składniki: mięso rybne, cukier, emulgator E452, mąka pszenna, skrobia pszenna, sól rafiniertes, marchew, szczypiorek, wzmacniacz smaku E621, cukier biały, D-ksyloza, glukoza
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
기능
제조업 자: |
|
패키지 중량 [kg]: |
|
원산지: |