종합 어묵

Catalogue index: 011001

  • Country of origin:
  • Producer:
    • Samhak
  • Netto weight [kg]:
    • 0.34
  • Package weight [kg]:
    • 0.35
  • Collective packaging:
    • 30

Description

Odeng
Smazone, głęboko mrozone ciasto rybne z cukrem
i słodzikiem

Składniki: pasta rybna (65%) (Alaska pollack:
Theragra chalcogramma, cukier, słodzik: E420,
stabilizator: E451), maka pszenna, skrobia pszenna,
wzmaciacz smaku: E621, glukoza, ksyloza, olej sojowy

Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać

Pochodzenie: Korea

Features

Features
Producer:
  • Samhak
Netto weight [kg]:
  • 0.34
Package weight [kg]:
  • 0.35
Collective packaging:
  • 30
Country of origin:

Ask about product