Opis
Odeng plaski-
Smazone, głęboko mrozone ciasto rybne z cukrem
i słodzikiem
Składniki: surimi (65%), proszek pszenny, skrobia ziemniaczana, marchew, szalotka, olej sojowy, E420, sól, białko soi, wino do gotywania, wzmacniacz smaku E621, ekstrakt z sardeli, cukier, substancja słdząca E967, przyprawy (skrobia kukurydziana, sos sojowy, (soja, pszenica), cebula, czosnek, papryka w proszku, wzmacniacz smaku E621, regulator kwasowości E339, E5751))
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
Smazone, głęboko mrozone ciasto rybne z cukrem
i słodzikiem
Składniki: surimi (65%), proszek pszenny, skrobia ziemniaczana, marchew, szalotka, olej sojowy, E420, sól, białko soi, wino do gotywania, wzmacniacz smaku E621, ekstrakt z sardeli, cukier, substancja słdząca E967, przyprawy (skrobia kukurydziana, sos sojowy, (soja, pszenica), cebula, czosnek, papryka w proszku, wzmacniacz smaku E621, regulator kwasowości E339, E5751))
Przechowywać w temperaturze -18 lub nizszej
-6`C 4 dni
-12`C 3 tygodnie
-18`C: najlepiej spożyć do: data na opakowaniu
Po rozmrożeniu ponownie nie zamrażać
기능
제조업 자: |
|
순중량: |
|
패키지 중량 [kg]: |
|
대량 포장 / 수량: |
|
원산지: |