Ocet ryżowy MIZKAN 20L

Numer katalogowy: 403003

  • Producent: MIZKAN
  • Pojemność w litrach: 20
  • Waga opakowania [kg]: 21,5

Zobacz także

Nie znaleziono produktów odpowiadających zadanym kryteriom

Opis

Ocet ryżowy Mizkan 20L 4,2%

Ocet ryżowy to inna odmiana octu spożywczego, która swój początek bierze z fermentacji ryżu. Jest podstawowym składnikiem sushi. Nadaje mu odpowiedniej wilgotności i umożliwia odpowiednie formowanie rolek. Ponadto ocet ryżowy dodaje sushi niesamowitego aromatu i smaku, sprawiając, że danie jest naprawdę pyszne.Stanowi nieodłączny element kuchni azjatyckiej, może również zastąpić polski tradycyjny ocet winny. Ocet ryżowy działa wspomagająco na oczyszczanie organizmu, wpływa na obniżenie cholesterolu a także neutralizuje skutki spożywania alkoholu.

Skład: ocet spirytusowy wytwarzany z alkoholu wyprodukowanego z genetycznie modyfikowanej kukurydzy, sól, pszenica, ryż, ekstrakt kukurydziany, ekstrakt sake.
Kwasowość: 4,2%

Produkt z UK
Opakowanie gastonomiczne do restauracji lub barów sushi

Cechy

Cechy produktu
Producent: MIZKAN
Pojemność w litrach: 20
Waga opakowania [kg]: 21,5

Zapytaj o produkt