백설 부침가루

Catalogue index: 302012

  • Country of origin:
  • Producer: Beksul
  • Netto weight [kg]:
    • 1
  • Package weight [kg]:
    • 1.05
  • Collective packaging:
    • 10

Description

Mąka Tempura buchim "BS"
Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki miesa. Panierka tempurako to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.
W przygotowanym z mąki cieście podobnym do naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!
Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów.

Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, czosnek, cebula,
pieprz czarny, pirofosforan sodu, E500, kukurydza,
skrobia, E341, E575, E621

Producent: Kore Południowa

Features

Features
Producer: Beksul
Netto weight [kg]:
  • 1
Package weight [kg]:
  • 1.05
Collective packaging:
  • 10
Country of origin:

Ask about product