다른 검색
유사 제품
Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...
Opis
Pasta Fasolowa Ssamjang
Koreańska pasta na bazie Doenjang (pasty z fermentowanych ziaren soi) oraz oleju sezamowego, czosnku, zielonej cebulki i innych dodatków.
Ssamjang to bardzo popularna pasta, używana w Korei jako dodatek do mięs i innych dań lub jako dip do maczania świeżych warzyw. Jest słona i ostra zarazem, bardzo aromatyczna – dodaje potrawom charakterystyczny azjatycki smaczek. Sławę zyskała dzięki bulgogi, z którym tworzy idealny smakowy duet.
Składniki:pasta sojowa 56% (woda , soja26,6%, mąka pszenna, sól, pszenica, koji)
syrop kukurydziany, woda,
proszek paprykowy; (papryka ,woda,cebula, sól,czosnek, sezam)
cukier, ekstrakt czosnkowy, ekstrakt grzybów shiitake, prażony sezam, pasta paprykowa,
Produkt:Południowa Korea
Koreańska pasta na bazie Doenjang (pasty z fermentowanych ziaren soi) oraz oleju sezamowego, czosnku, zielonej cebulki i innych dodatków.
Ssamjang to bardzo popularna pasta, używana w Korei jako dodatek do mięs i innych dań lub jako dip do maczania świeżych warzyw. Jest słona i ostra zarazem, bardzo aromatyczna – dodaje potrawom charakterystyczny azjatycki smaczek. Sławę zyskała dzięki bulgogi, z którym tworzy idealny smakowy duet.
Składniki:pasta sojowa 56% (woda , soja26,6%, mąka pszenna, sól, pszenica, koji)
syrop kukurydziany, woda,
proszek paprykowy; (papryka ,woda,cebula, sól,czosnek, sezam)
cukier, ekstrakt czosnkowy, ekstrakt grzybów shiitake, prażony sezam, pasta paprykowa,
Produkt:Południowa Korea
기능
제조업 자: |
|
순중량: |
|
패키지 중량 [kg]: |
|
대량 포장 / 수량: |
|
원산지: |