쌈장
Catalogue index: 409204
박스단위판매
- Country of origin:
- Producer:
- HCD
- Netto weight [kg]:
- 1
- Package weight [kg]:
- 1.25
- Collective packaging:
- 12
See also
Similar products
Customers who bought this item also bought ...
Description
Pasta Fasolowa Ssamjang
Koreańska pasta na bazie Doenjang (pasty z fermentowanych ziaren soi) oraz oleju sezamowego, czosnku, zielonej cebulki i innych dodatków.
Ssamjang to bardzo popularna pasta, używana w Korei jako dodatek do mięs i innych dań lub jako dip do maczania świeżych warzyw. Jest słona i ostra zarazem, bardzo aromatyczna – dodaje potrawom charakterystyczny azjatycki smaczek. Sławę zyskała dzięki bulgogi, z którym tworzy idealny smakowy duet.
Składniki:pasta sojowa 56% (woda , soja26,6%, mąka pszenna, sól, pszenica, koji)
syrop kukurydziany, woda,
proszek paprykowy; (papryka ,woda,cebula, sól,czosnek, sezam)
cukier, ekstrakt czosnkowy, ekstrakt grzybów shiitake, prażony sezam, pasta paprykowa,
Produkt:Południowa Korea
Koreańska pasta na bazie Doenjang (pasty z fermentowanych ziaren soi) oraz oleju sezamowego, czosnku, zielonej cebulki i innych dodatków.
Ssamjang to bardzo popularna pasta, używana w Korei jako dodatek do mięs i innych dań lub jako dip do maczania świeżych warzyw. Jest słona i ostra zarazem, bardzo aromatyczna – dodaje potrawom charakterystyczny azjatycki smaczek. Sławę zyskała dzięki bulgogi, z którym tworzy idealny smakowy duet.
Składniki:pasta sojowa 56% (woda , soja26,6%, mąka pszenna, sól, pszenica, koji)
syrop kukurydziany, woda,
proszek paprykowy; (papryka ,woda,cebula, sól,czosnek, sezam)
cukier, ekstrakt czosnkowy, ekstrakt grzybów shiitake, prażony sezam, pasta paprykowa,
Produkt:Południowa Korea
Features
Producer: |
|
Netto weight [kg]: |
|
Package weight [kg]: |
|
Collective packaging: |
|
Country of origin: |