Makaron sojowy 250g
250g x 100
Indeks katalogowy: 504002
- Waga netto [kg]:
- 0,25
- Waga opakowania [kg]:
- 0,26
- Opakowanie zbiorcze / szt.:
- 100
Opis
Makaron Sojowy Chiński
Ten cienki, przezroczysty makaron jest wyrabiany nie z soi, lecz ze skrobi fasoli mung, kukurydzianej i grochowej. Jest smacznym dodatkiem do zup i doskonałą bazą dań głównych, ponieważ jego delikatny smak sprawia, że jest świetnym nośnikiem innych smaków. Równie dobrze sprawdzi się w orientalnych, ostrych daniach, jak i w tych z delikatnymi dodatkami. Po namoczeniu w gorącej wodzie lub usmażeniu w głębokim oleju makaron staje się przezroczysty, z tego względu w j. angielskim często jest określany nazwą "glass noodles" lub "cellophane noodles".
Składniki: skrobia z fasoli mung, skrobia kukurydziana, skrobia grochowa, woda.
Waga netto: 250g
Produkt z Chin
Ten cienki, przezroczysty makaron jest wyrabiany nie z soi, lecz ze skrobi fasoli mung, kukurydzianej i grochowej. Jest smacznym dodatkiem do zup i doskonałą bazą dań głównych, ponieważ jego delikatny smak sprawia, że jest świetnym nośnikiem innych smaków. Równie dobrze sprawdzi się w orientalnych, ostrych daniach, jak i w tych z delikatnymi dodatkami. Po namoczeniu w gorącej wodzie lub usmażeniu w głębokim oleju makaron staje się przezroczysty, z tego względu w j. angielskim często jest określany nazwą "glass noodles" lub "cellophane noodles".
Składniki: skrobia z fasoli mung, skrobia kukurydziana, skrobia grochowa, woda.
Waga netto: 250g
Produkt z Chin
Cechy
Waga netto [kg]: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Opakowanie zbiorcze / szt.: |
|